201 Fermenteren – vervallen

Datum: 7 oktober 2023
Tijd: 13:00 - 16:00
Locatie: Lichtbaken, Oud Loosdrechtsedijk 230, Loosdrecht
Culinair

In deze praktische workshop focussen wij ons op de basis van fermentatie. Wist je dat gefermenteerde voeding ontzettend gezond is? Wil je gaan beginnen met fermenteren en inleggen van je eigen groente, fruit of drinken? Lijkt het je leuk om in een paar uur te leren hoe je zelf de lekkerste groente fermenteert? Of ben je onlangs begonnen met fermenteren en kun je wel wat hulp gebruiken, meld je aan!
Meenemen: Snijplank, scherp mes, aardappelschilmesje, vergiet, staafmixer, 2x grote kom, maatbeker, (weck)potten en een aantal ingrediënten. (details volgen na inschrijving).

Wanneer: zaterdag 7 oktober 2023, 13.00-16.00 uur
Door wie:  Paul van de Berg, www.gezondetenmetpaul.nl
Kosten: € 60,00
Begeleiding:  Maire van der Meulen, maximaal 10 deelnemers