Algemeen

Met trots presenteren wij het cursusaanbod voor het nieuwe cursusseizoen 2022-2023.

Ook dit jaar hebben wij bij het samenstellen van het nieuwe cursusaanbod geprobeerd zoveel mogelijk tegemoet te komen aan alle wensen. Naast de bekende cursussen bieden we veel nieuwe aan, kortom een gevarieerd aanbod aan cursussen met voor ieder wat wils. We wensen je veel plezier met het doornemen van ons cursusaanbod en hopen je in het nieuwe cursusjaar te mogen verwelkomen.

Inschrijfvoorwaarden
Voorinschrijving is niet mogelijk i.v.m. een eerlijke volgorde van inschrijven. Voor iedere cursus moet er per persoon één volledig ingevuld inschrijfformulier worden ingeleverd bij de desbetreffende tafel.

Betaling à contant (zoveel mogelijk gepast) of pin.
Je wordt alleen gebeld als de cursus niet doorgaat. Hoor je niets, dan gaat de cursus door. Noteer zelf jouw cursusdata! Wil je op de eerste cursusdag s.v.p. 10 minuten eerder komen?

Cursuslocatie
Alle cursussen worden gegeven in het Lichtbaken, tenzij bij de cursus of excursie een andere locatie staat aangegeven.

Cursusprijzen – Prijswijzigingen
Onze cursusprijzen zijn gebaseerd op het minimum aantal cursisten waarbij een cursus door kan gaan. Mocht het aantal inschrijvingen daar net onder zitten, dan overleggen wij met je over eventuele bijbetaling. Prijswijzigingen voorbehouden voor het entreegeld bij excursies.

Materiaalkosten
De cursusprijs is altijd inclusief eventuele materiaalkosten, tenzij anders vermeld.

Annuleren van een cursus
Als er onvoldoende deelnemers zijn voor een cursus, wordt deze geannuleerd. De begeleider laat je dit telefonisch of per mail weten. Het betaalde cursusgeld kunnen wij alleen terugstorten indien je IBAN-nummer op het inschrijfformulier is ingevuld.
Inschrijvingen zijn onherroepbaar en gelden voor de gehele cursus, restitutie van het cursusgeld is niet mogelijk.
De cursus is wel overdraagbaar, na in kennis stelling van de begeleider.
In specifieke omstandigheden, die schriftelijk bij het bestuur zijn gemeld, kan teruggave worden verleend minus de reeds gevolgde cursusdagen en € 5,00 administratie kosten.

Les uitval
Uitgevallen lessen worden in principe aan het einde van de cursus ingehaald. Betreft het meer dan één les en is inhalen niet mogelijk, dan wordt dit deel van het cursusgeld teruggestort op je rekening, mits het IBAN-nummer op het inschrijfformulier is ingevuld.
Betreft het één les, dan is het verschil met de administratiekosten te gering en zal geen terugstorting plaatsvinden.

Schoolvakanties
Tijdens de schoolvakanties is er geen les, tenzij anders vermeld. Vakantiedata staan op de achterzijde van het boekje of hier.

Aansprakelijkheid

Stichting Kursusprojekt Loosdrecht kan onder geen enkele omstandigheid aansprakelijk gesteld worden voor schade/diefstal/vermissing aan personen en/of persoonlijke eigendommen tijdens door KPL georganiseerde activiteiten.
Je neemt deel op eigen risico. Aan taal- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen

Voor komend seizoen hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd zodat we veilig cursussen, workshops, lezingen en excursies aan kunnen bieden.
Tijdens de inschrijfdagen zullen we ook de RIVM-regels volgen en zullen we de mogelijkheid om per pin te betalen uitbreiden.
Een andere maatregel die we genomen hebben is dat we geen koffie of thee meer aanbieden tijdens de cursussen. Vanzelfsprekend ben je vrij om zelf een thermobeker koffie of thee mee te nemen, idem voor een flesje water. Het is niet meer mogelijk ons servies te gebruiken.
Mochten we door veranderende RIVM-regels toch cursussen, workshops, lezingen, excursies af moeten zeggen dan krijg je voor de niet-gebruikte lessen je geld terug.
Tevens is het Kursusprojekt op zoek naar nieuwe werkgroepleden. wil je je inzetten voor het Kursusprojekt en zo meedenken over nieuwe cursussen? Meld je snel aan via info@kploosdrecht.nl

Wij kijken uit naar een mooi nieuw cursusseizoen!
Hartelijke groet,

Joop Hennis,
Voorzitter Kursusprojekt Loosdrecht