Inschrijfvoorwaarden

Voorinschrijving is niet mogelijk i.v.m. een eerlijke volgorde van inschrijven. Voor iedere cursus moet er per persoon één volledig ingevuld inschrijfformulier worden ingeleverd bij de desbetreffende tafel. Betalingen bij voorkeur met pin en anders à contant (liefst gepast). Je krijgt alleen bericht als de cursus niet doorgaat. Hoor je niets, dan gaat de cursus door.

Noteer zelf jouw cursusdata!
Al vrij snel na de inschrijfdag zal onze webwinkel www.kploosdrecht.nl/webwinkel zijn opengesteld met een “winkelwagentje” om de door jouw gewenste cursus(sen) ook te kunnen bestellen.

Cursuslocatie
Alle cursussen worden gegeven in ’t Lichtbaken, Oud-Loosdrechtsedijk 230 in Oud Loosdrecht, tenzij bij de cursus of excursie een andere locatie staat aangegeven.

Cursusprijzen – Prijswijzigingen
Onze cursusprijzen zijn gebaseerd op het minimum aantal cursisten waarbij een cursus door kan gaan. Mocht het aantal inschrijvingen daar net onder zitten, dan overleggen wij met je over eventuele bijbetaling. Prijswijzigingen voorbehouden voor het entreegeld bij excursies. Vergeet niet onze cadeaubonnen te gebruiken.

Les uitval
Uitgevallen lessen worden in principe aan het einde van de cursus ingehaald. Betreft het meer dan één les en is inhalen niet mogelijk, dan wordt dit deel van het cursusgeld teruggestort op je rekening, mits het IBAN-nummer op het inschrijfformulier is ingevuld.
Betreft het één les, dan is het verschil met de administratie-
kosten te gering en zal er geen terugstorting plaatsvinden.

Schoolvakanties
Tijdens de schoolvakanties is er geen les, tenzij anders vermeld. Vakantiedata op de achterzijde van dit boekje.

Stichting Kursusprojekt Loosdrecht kan onder geen enkele omstandigheid aansprakelijk gesteld worden voor schade/diefstal/vermissing aan personen en/of persoonlijke eigendommen tijdens door KPL georganiseerde activiteiten.
Je neemt deel op eigen risico. Aan taal- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.